Al weken ben ik op zoek naar de juiste producten voor mijn huid. Op het moment is mijn huid wat onrustig, droog en geïrriteerd. Toen stuitte ik bij de kruidvat op deze producten die speciaal gemaakt zijn voor de vrouw tussen de 16 en 27 (jep), die in de stad leeft (ook waar) en last heeft van een overbelaste, vermoeide huid (ja!). Ik ben deze producten gaan testen en zal je vandaag mijn eerlijke mening over deze producten geven. 

Wat is dit voor product?
Nivea zegt zelf over deze lijn dat deze speciaal ontwikkeld is voor vrouwen die in de stad wonen en wiens huid continu in contact is met UVA straling, uitlaatgassen, vervuilde lucht en andere invloeden van buitenaf. Door toevoeging van antioxidanten versterkt de gezichtsverzorgingslijn het afweersysteem en zorgt het voor 48 uur lange hydratatie waardoor de huid een gezonde gloed krijgt. 

De dagcrème bevat Licochalcone A, een natuurlijk antioxidant die de huid beschermt tegen oxidatieve stress die door luchtvervuiling kan worden veroorzaakt. Op internet ben ik op zoek gegaan naar wat oxidatieve stress is: een biologisch proces dat cellen afbreekt binnen het lichaam waardoor de huid veroudert. De huideigen pH-waarde in de crème behoudt de balans in de huid en versterkt het afweersysteem. Daarnaast biedt de crème door het biologische groene Thee-extract, Hyaluronzuur en SPF 20 ook bescherming tegen UVA-straling.

De nachtcrème bevat net als de dagcrème biologische Groene Thee-extract en Hyaluronzuur. De creme bevat onder andere provitamine B5, wat de huid zacht maakt en elasticiteit verbetert. Het antioxidant Licochalcone A gaat tevens huidschade tegen dat door HEV licht wordt veroorzaakt. Dankzij de pH-waarde die gelijk is aan de ph waarde van de huid wordt de natuurlijke balans van de huid zeer snel hersteld, bijvoorbeeld na een intensieve reiniging, waardoor de huid haar taken effectief kan uitvoeren. Het detox-effect, samen met een intensieve en 48 uur lange hydraterende verzorging, helpt de huid ’s nachts optimaal te herstellen. 

Voor wie zijn deze producten gemaakt?
Speciaal voor de vrouw tussen de 16 en 27 die in de stad woont. De lijn is geschikt voor alle huidtypen. 

Wat belooft NIVEA?
* bescherming tegen invloeden van buitenaf
* een elastische, soepele huid
* tegengaan van vroegtijdige huidveroudering 
* hydratatie en een gezonde stralende huid 

De dagcreme: 
Toen ik het potje van de dagcreme opendeed was ik meteen enthousiast over de geur. Wat een fijne geur! Heerlijk fris en toch doet het me een klein beetje denken aan de geur van die blauwe niveapot van toen ik kind was. De creme heeft een beetje een mintgroene kleur en een gelstructuur. De creme smeert heel goed uit en ik heb weinig nodig voor mijn hele gezicht. De creme voelt heel fris op de huid en hydrateert heel goed. Ik vind de creme persoonlijk niet héél snel intrekken maar dat komt wellicht omdat ik daarna foundation over de creme doe? Of omdat ik sowieso een wat lastige huid heb? In ieder geval vind ik het een hele fijne creme die mijn huid super goed hydrateert, zacht maakt en niet zorgt voor een vette laag. 

De nachtcreme: 
Ook de nachtcreme heeft een mintgroene kleur en een nog iets meer gelstructuur. De geur van de nachtcreme is gelijk aan de geur van de dagcreme, heel fijn dus! Ook van de nachtcreme heb je weinig nodig en deze hydrateert de huid echt onwijs goed. Ik smeer de nachtcreme op voor ik ga slapen en de volgende morgen word ik wakker met een super zachte huid, ik ben enthousiast! De nachtcreme zorgt niet voor een vette huid en trekt bij mij iets sneller in dan de dagcreme. 

Mijn eindoordeel:
Zoals je wel hebt gemerkt ben ik erg enthousiast over deze producten, met name over de nachtcreme! Heb je last van een wat vermoeide huid die wel wat extra hydratatie kan gebruiken? Ik raad deze producten zeker aan! De producten kosten €9,99 per stuk, wat ik echt niet duur vind voor wat je krijgt. 

Winactie:
Wil jij deze producten winnen? 
1. Volg @cupofhappinessnl op instagram. 
2. Repost een foto van mij met de hashtag #winactiecupofhappiness. 

29 maart kies ik de winnaar die ik en persoonlijk bericht zal sturen! 

Heb jij deze producten al geprobeerd?

 

 

 

 

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.