Al weken ben ik op zoek naar de juiste producten voor mijn huid. Op het moment is mijn huid wat onrustig, droog en geïrriteerd. Toen stuitte ik bij de kruidvat op deze producten die speciaal gemaakt zijn voor de vrouw tussen de 16 en 27 (jep), die in de stad leeft (ook waar) en last heeft van een overbelaste, vermoeide huid (ja!). Ik ben deze producten gaan testen en zal je vandaag mijn eerlijke mening over deze producten geven. 

Toen ik dit boek zag wist ik dat ik het móést lezen. Dit boek is een soort van dagboek geschreven door Marianne Power. Marianne is 37 jaar en heeft genoeg van de door haarzelf benoemde 'sleur': angsten, schulden, netflixen en katers. Ze besluit een jaar lang elke maand te gaan leven volgens een bekend zelfhulpboek. De zelfhulpboeken die Marianne gebruikt zijn: 

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.