Dit is een recept waarmee je alle kanten opkan. Je kan deze salade eten als bijgerecht maar je kan er ook bijvoorbeeld couscous, tabouleh of bulgur aan toevoegen om het wat vullender te maken. Ook kan je er feta of bijvoorbeeld kikkererwten aan toevoegen voor wat meer eiwit en bite. Experimenteer erop los want deze super gezonde salade is daar echt perfect voor. 

Ingrediënten:
3 komkommers 
Klein bosje platte peterselie 
5 tomaten 
1 klein rood uitje 
5 augurken 
Zwarte peper

Varieer gerust als je bijvoorbeeld niet zo van rode ui houd! 

Was de komkommers, droog deze goed en snijd deze in de lengte doormidden. Haal met een appelboor het zachte gedeelte uit de komkommerhelften. 
Snijd de komkommers in kleine blokjes. 

Snijd de rode ui en de augurken in kleine blokjes en voeg toe aan de komkommerblokjes. 

Snijd de platte peterselie zo fijn mogelijk en voeg toe aan de rest. 

Was en droog de tomaten en snijd deze ook in de lengte doormidden. Haal hier ook het zachte gedeelte uit. 
Snijd de tomaten in kleine blokjes en voeg toe aan de rest.

Roer alles door elkaar en voeg zwarte peper naar smaak toe. 

Het lekkerste is het om de salade een paar uur van tevoren te maken, hierdoor trekken de smaken goed in elkaar. Eet smakelijk! 

 

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.