Ik eet minimaal 1 keer in de week pannenkoeken. Ik vind het zo lekker! Daarnaast kan je super erg variëren met soorten en smaken. Deze peanutbutterpannekoeken zijn wat minder gezond maar ik maak ook vaak havermoutpannekoeken met banaan, speltpannekoeken of appelpannekoeken. De recepten hiervoor ga ik ook snel met jullie delen maar voor nu moet je het doen met deze heerlijke peanutbutterpannekoeken want wat minder gezond eten mag ook best wel eens!

Ingrediënten voor 2 tot 3 personen:
1 cup bloem
1,5 theelepel bakpoeder (liever iets meer dan iets minder)
2,5 eetlepels suiker of andere zoetstof
275 milliliter plantaardige melk
4 eetlepels pindakaas

Meng de bloem samen met het bakpoeder. Meng vervolgens beetje bij beetje de plantaardige melk door dit bloemmengsel tot het een egaal, klontvrij beslag is. Meng vervolgens de suiker en de pindakaas door het beslag.

Verhit een beetje olie in een koekenpan en maak kleine rondjes beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes op halfhoog vuur. Wanneer de bovenkant van de pannenkoekjes droog is kan je de pannenkoekjes voorzichtig omdraaien.

De pannenkoeken zijn warm wat lekkerder maar kunnen ook prima koud. Ik vind ze het lekkerst met banaan en een beetje kaneel. Maar je kan er ook bijvoorbeeld jam op doen. Geniet ervan!

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.