Je zult misschien denken: alweer een artikel over dingen die je deze zomer veel gaat zien? En dat klopt inderdaad, maar ik word gewoon ontzettend blij van alle (online)winkels die weer volstaan met leuke zomerspulletjes. Iedereen heeft toch zin om in huis de donkere accessoires, geurkaarsen, dekentjes en planten te verwisselen voor bloemen, pasteltinten en lichte accessoires! 

Welke trends ga je deze zomer vooral zien?

Wat je deze zomer blijft zien is erg veel vintage en industrieel. De kleur groen en de pasteltinten blijven deze zomer erg in trend en qua nieuwe kleuren zie je vooral goud, paars en beigetinten. Bij de pasteltinten wordt het pastelroze vervangen door meer peach en lila. Ook ga je meer terracotta zien, wat weer goed te combineren is met goud, groen en hout. Zoals ik al benoemde ga je de kleur groen veel terugzien, wat je ook terugziet in grove planten zoals cactussen maar ook ingelijste bladeren en natuurlijke materialen zoals jute, linnen, riet en kurk. Ook ga je deze zomer veel tegenstellingen terugzien, denk hierbij aan mat versus glanzend of twee verschillende kleuren op één muur. Echte musthaves deze zomer zijn velvet items en vloerkleden. 

Foto 1

Kijk even hoe gaaf! Wat je veel terugziet zijn dit soort industriele deuren maar ook manden met planten. Voorbeelden van planten die je in je huis kan zetten zijn cactussen, vetplanten, varens en begonia's die allemaal heel goed verkrijgbaar zijn bij tuincentra zoals intratuin. Mooie manden heb ik werkelijk overal gespot: xenos, intratuin, Hema, vt wonen maar ook budgetshops zoals action. 

Ook in dit interieur zie je heel veel trends terugkomen: goude details, groene planten, marmer maar ook een vloerkleed met print.  Een prachtige salontafel als die je hier ziet heb ik kunnen vinden bij deze site maar ik weet zeker dat je ze bij heel veel andere site ook kunt vinden. Mooie vloerkleden heb ik vooral voorbij zien komen bij wehkamp, wat dacht je bijvoorbeeld van deze? Verder zie je veel goude details die ik veel terug zag komen bij eigenlijk iedere shop. 

Foto 3

De trends die je op deze foto vooral terug ziet komen zijn: peachy tinten, planten (natuurlijk), witte vloer en met als eyecatcher de muur! Zoals ik al benoemde zul je deze zomer tegenstellingen zien, je ziet hier duidelijk het oudroze overlopen in het wit. Heel gaaf! 

Foto 4

Lila, je ziet het niet zo veel terugkomen als het groen maar als je goed kijkt zul je het tegenkomen! Misschien omdat het lastiger te combineren is dan groen? In ieder geval vind ik deze inrichting met lila zo gaaf! Je ziet meerdere trends terugkomen: goude details, mooi vloerkleed, een muur met twee kleuren, witte vloer, velvet en marmer. De meubels die je hier trouwens ziet vind ik persoonlijk echt prachtig! De velvetstoel links vooraan bijvoorbeeld: lila gecombineerd met goud. Je kunt ze scoren bij vtwonen, neem alleen wel flink wat geld mee want goedkoop zijn deze meubels helaas niet. 

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen voor een eventuele verandering van jouw huisje/kamer of dat je het gewoon leuk vond om te lezen! 

xx

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.