Je zult misschien denken: alweer een artikel over dingen die je deze zomer veel gaat zien? En dat klopt inderdaad, maar ik word gewoon ontzettend blij van alle (online)winkels die weer volstaan met leuke zomerspulletjes. Iedereen heeft toch zin om in huis de donkere accessoires, geurkaarsen, dekentjes en planten te verwisselen voor bloemen, pasteltinten en lichte accessoires! 

Je kent het wel: de dip rond een uur of half 4 waarbij je enorm veel trek hebt in een grote reep chocolade, zak chips of stuk taart. Je weet dat je dat beter niet elke dag naar binnen kan werken en dat een stuk fruit een beter idee zal zijn. Vaak heb ik dan helemaal geen zin in een stuk fruit en ga ik voor een gezonde reep. Tegenwoordig is het aanbod aan gezonde repen alleen zo enorm dat je haast niet zou weten welke dat je moet kiezen! Daarom deel ik vandaag mijn favorieten met jou en vertel ik waarom ik deze repen onder de categorie 'gezond' beschouw. 

Vind jij het ook altijd zo interessant om te kijken naar wat anderen zoal eten? Ik wel! Vandaag ga ik je daarom laten zien wat ik ongeveer eet! Ik ga meteen eerlijk zijn: ik probeer de laatste tijd iets minder te eten dan normaal (lees, ongeveer 1800 kcal per dag) en wat gezondere keuzes te maken. Dit waren dagen waarop ik deze kcalbehoefte ongeveer haalde, met hier en daar wat minder gezonde keuzes.

Als je mij vraagt wat ik de komende paar jaar graag zou willen doen qua 'bucketlistactivieiten' dan zou ik zeggen dat ik graag zo veel mogelijk steden zou willen bezoeken. In dit artikel deel ik een aantal, misschien best wel standaard, steden die ik graag zou willen bezoeken. 

De zon is weer aan het schijnen en de temperaturen beginnen weer te stijgen, wat betekent dat ik weer graag naar buiten wil om onder andere te gaan genieten van de gezelligheid en het eten op terrasjes en foodfestivals. Ik heb de leukste foodfestivals voor 2019 op een rijtje gezet zodat je niet verder hoeft te zoeken!

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.