De winkels beginnen inmiddels weer vol te hangen met kleding voor het voorjaar en de zomer! Super fijn en hartstikke leuk om weer te switchen van winter- naar voorjaarskleding straks (al is het nu nog wel heel vroeg). Ik hou heel erg veel van shoppen en vind het leuk de laatste trends te volgen, zolang ze tenminste passen bij mijn stijl. Ik heb het internet en winkels afgestruind om te kijken naar wat de trends worden en heb bij deze trends mooie items uitgezocht die nu al in de winkels te verkrijgen zijn. Bij de items heb ik een linkje naar de webshop geplaatst zodat je ze eventueel zelfs al online kan bestellen! Enjoy! 

Trend 1: Beige, lavendel, pastelblauw, neon en kleurenblokken
De kleur beige had ik eigenlijk wel verwacht voor dit voorjaar en vind ik ook erg mooi en goed te combineren met bijvoorbeeld panterprint. Ik denk dat ik zelf een beige tussenjas aanschaf! Neonkleuren ben ik zelf iets minder fan van omdat ik vind dat ze mijn huid een beetje flets maken. Met een mooie zongebruinde huid is het echter wel weer heel mooi! Dit voorjaar zal je ook veel items met meerdere kleuren zien en dan vooral in de vorm van kleurenblokken. 

Beige pantalon, vila.
Lavendel bikerjack, only
Kleurenblok shirtje, shein

Trend 2: Pakken, shorts met blazers, jumpsuits. 
De trend die ik het meest tegenkwam tijdens mijn zoektocht was de blazer gecombineerd met een short. Ik weet nog niet zo goed wat ik hiervan moet vinden haha. De blazers wprden vaak gecombineerd met halflange shorts zodat de short wel iets onder de blazer vandaan komt. Daarnaast zul je dit voorjaar ook veel pakken en jumpsuits zien. 

Pak, vila
Jumpsuit, only
Blazer met short, asos

Trend 3: Ruches, potmouwtjes en strikken. 
De items voor het voorjaar zijn zeker niet saai: veel kleur en vooral veel details in de vorm van strikjes, pofmouwen, ruches etc. De laatste keer dat pofmouwen echt in waren is denk ik 8 jaar geleden, ik zat in klas 1 en iedereen droeg shirtjes met pofmouwen en vlinders. Grappig dat dat weer terug komt! 

Truitje met pofmouwen, shein
Bloesje met strik, shoeby

Trend 4: Dierenprintjes, schotse ruiten, lappenprinten, gemixte printjes en tie dye. 
Zoals ik al benoemde zijn de items voor dit voorjaar absoluut niet saai. Dit voorjaar mag ook werkelijk elke print gecombineerd worden met de andere printer: hoe drukker hoe beter. Ook komt de tie dye weer terug. En natuuuuurlijk de dierenprintjes met vooral de panterprint, was te verwachten! 

Bloesje met schotse ruiten, only
Truitje met tie dye, forever21
Panterprint rokje, H&M

Dat waren de trends die ik het meest heb gespot! Veel plezier met shoppen x

 

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.