Ik ben een groot fan van sieraden! Omdat ik in een verswinkel werk kan ik niet dagelijks uitpakken met horloges, kettinkjes en ringen maar er gaat nooit een dag voorbij dat ik geen oorbellen draag. Vandaag deel ik mijn favoriete webshops waar ik sieraden koop. 

Ik deel verschillende webshops met je die allemaal in ongeveer dezelfde prijsklasse sieraden verkopen. De meeste sieraden die ik vandaag tip zijn in de prijsklasse €20,00 tot €100,00 (het ligt er natuurlijk een beetje aan of je oorbellen koopt of bijvoorbeeld een horloge). De webshops die ik tip verkopen sieraden van goede/ betere kwaliteit, dat houdt voor mij in dat ze in ieder geval zilver- of goudplated zijn, wat verkleuring voorkomt en zorgt dat de sieraden veel langer mooi blijven. Persoonlijk geef ik liever een paar tientjes uit aan goede oorbellen dan dat ik voor een paar euro oorbellen bestel die na één keer douchen dof zijn geworden of roesten. 

1. Riverstones

Riverstones sieraden zijn handgemaakt in Bali. De sieraden zijn erg verfijnd maar kwalitatief zeer goed en de webshop is fijn, minimalistisch en overzichtelijk. Aanrader! 

2. Elinerosina

ElineRosina is een wat onbekender merk. Wat ik zelf heel leuk vind aan deze webshop zijn de lookbooks die aangeven hoe je de sieraden kan combineren. Like! 

3. Rosefield

Rosefield verkoopt veel mooie sieraden van erg goede kwaliteit. Ze hebben regelmatig goede kortingen en zijn een klein beetje te vergelijken met Cluse. Zowel het horloge als de armbandjes zijn van Rosefield. 

4. Anna + Nina

Anna + Nina is een steeds bekender merk uit Amsterdam. De sieraden zijn iets duurder dan bij de andere webshops maar zijn echt heel erg mooi en vaak iets excentrieker dan bij de andere shops. 

5. My Jewellery

De sieraden die in deze shop te koop zijn vallen weer in de iets lagere prijsklasse. Deze bekende shop wordt steeds populairder en verkoopt ook kleding en (woon)accessoires. Ze hebben onwijs veel keus en vaak hele goede koopjes.

 

6. Lovelymusthaves

Ook bij lovelymusthaves verkopen ze zowel kleding als sieraden. De sieraden vallen een beetje in dezelfde prijsklasse als de sieraden van My Jewellery. Vooral de armbandjes bij deze webshop vind ik altijd erg leuk! 

7. Violethamden

Violethamden is een beetje bekend van de horloges maar naast horloges hebben ze ook heel veel andere minimalistische sieraden. Dit sieradenmerk valt weer in de iets hogere prijsklasse maar is kwalitatief erg mooi. De webshop is heel minimalistisch en overzichtelijk en daar houd ik van. 

8. Cluse

Volgens mij kent iedereen het merk Cluse wel en heeft meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen (in ieder geval die ik ken) een cluse horloge. Heel mooi natuurlijk maar wist je dat cluse nog veel meer soorten sieraden verkoopt dan alleen horloges? Zowel het horloge als de armbandjes zijn van Cluse. 

9. Karma

Karma verkopen ze bij de plaatselijke juwelier waar ik regelmatig kom. Karma is een prachtig merk met ook wat authentiekere sieraden. 

Dit zijn mijn favoriete webshops en merken voor minimalistische sieraden. Ik hoop dat er wat leuke inspiratie voor je tussen zit! 

 

 

 

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.