'Give a girl the right shoes and she can conquer the world' Deze quote klopt (misschien helaas) ook voor mij. Wanneer ik blij ben met mijn outfit, en vooral de schoenen, heb ik het gevoel de wereld aan te kunnen! Vandaag deel ik dan ook de leukste schoenen die ik voorbij heb zien komen voor deze zomer. Ik koop mijn schoenen meestal bij Sacha, Omoda en Zalando, de meeste schoenen zie je hier dan ook vandaan komen. Verder heb ik tussen de tips een aantal budgetproof schoenen gezet die ik zelf erg mooi vind. 

Ik ben een groot fan van sieraden! Omdat ik in een verswinkel werk kan ik niet dagelijks uitpakken met horloges, kettinkjes en ringen maar er gaat nooit een dag voorbij dat ik geen oorbellen draag. Vandaag deel ik mijn favoriete webshops waar ik sieraden koop. 

De winkels beginnen inmiddels weer vol te hangen met kleding voor het voorjaar en de zomer! Super fijn en hartstikke leuk om weer te switchen van winter- naar voorjaarskleding straks (al is het nu nog wel heel vroeg). Ik hou heel erg veel van shoppen en vind het leuk de laatste trends te volgen, zolang ze tenminste passen bij mijn stijl. Ik heb het internet en winkels afgestruind om te kijken naar wat de trends worden en heb bij deze trends mooie items uitgezocht die nu al in de winkels te verkrijgen zijn. Bij de items heb ik een linkje naar de webshop geplaatst zodat je ze eventueel zelfs al online kan bestellen! Enjoy! 

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.