Afgelopen week ben ik 5 dagen met een vriendin naar het zuiden van Spanje geweest om te genieten van de tijd met elkaar, de zon, de mooie omgeving en er gewoon even lekker tussenuit te gaan. We hebben allebei onwijs genoten en in deze blog wil ik je met wat foto's een klein beetje mee laten genieten van onze fijne reis. 

Rotterdam is de stad waar ik het meest kom om te genieten van wat eten, drinken en gezelligheid. Daarom heb ik ook verschillende favorieten waar ik vaker terugkom en die ik in dit artikel met je ga delen. Ik heb nog veel meer favoriete hotspots maar heb het voor vandaag bij 10 hotspots gehouden om het artikel niet te lang te maken! 

Hi! Ik ben Mendy. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op mijn blog ga je artikelen vinden over dingen waar ik gelukkig van word. Pak er een kopje thee bij en kijk even lekker rond! 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

Meer over mij

Ik ben Mendy! Ik ben twintig jaar, woon in Giessenburg en werk in een winkel in Gorinchem. Ik hou van lekker eten (koken) en hiervan genieten met vrienden. In de zomer zit ik vaak lange avonden op het terras om te genieten van lekkere drankjes, het warme weer en goed eten. Naast een hoop gezelligheid en lekker eten vind ik het ook fijn om twee keer per week te knallen in de sportschool of te lopen door de stad op zoek naar de mooiste items. Tot slot houd ik ook erg van het lezen van boeken, kijken van films/ series en vind ik alles wat met lifestyle te maken heeft ook erg leuk. Kortom: er zijn een hoop dingen waar ik van kan genieten en die ik wil delen met jou! 

Happiness

Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like and celebrating it for everything that it is.